Skip navigation

Om

Bakgrund

4P kom till efter att vår huvudägare nått insikter om att man kan jobba med organisations/ verksamhetsutveckling på än bättre sätt. Man kan då tala om att han utvecklade utvecklingen.

Ur detta kom vår affärsidé där metoder och verktyg står i fokus tillsammans med att utveckla människor. Vi är också övertygade om att man kan göra verksamhet effektivare, få bättre kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö samtidigt. Som en liknelse kan man tänka sig att det går lättare att gräva med en spade än med händerna, och ett ytterliggare förbättringssteg är att använda en grävmaskin.

Dock är det inte lika lätt att se motsvarande förbättringar i intellektuellt arbete. Arbete där man mer använder huvudet. Men vi lovar att det finns lika stora möjligheter här.

Med de metoder och verktyg som vi använder så går det snabbt att göra dessa förändringar och utmed vägen blir det också tydligt för alla vad man gör, hur och varför.

Detta är verktyg och metoder som efter många års utveckling alltså har resulterat i 4P. Vi tror att vi är er bästa partner för att skapa en så bra organisation/verksamhet som är möjligt.

Vårt bidrag till en bättre värld (social responsibility)

Våra bidrag för en bättre värld består av:

Livscoachen är ett koncept som i princip utgår ifrån frågorna "Har du det bra? Mår du bra?". Säger man inte Ja på dessa är det läge att ta sig in på livscoachen.se. En möjligtvis politisk yttring här är att detta är tänkt att vara "The second state" som innehåller saker som är viktiga för att må bra men som inte riktigt levereras av vår offentliga verksamhet, eller bara en hjälp att kunna få hjälp att navigera i vårt komplexa samhälle.
    Inom livscoachen-konceptet finns delar som; finansiell livsplanering, karriärplanering och kompetensutveckling samt hälsoappen.

En annan del är fokuserat runt en hypotes att man borde förstärka arbetet med att grunda värderingar i logik och titta på vad konsekvensen är av ett sådant arbetssätt. Exempelvis skulle man kunna hitta likheter mellan olika religioner där vissa saker är OK och andra inte, och på det sättet kunna möta en samsyn vilket skulle leda till att lättare kunna leva sida vid sida och tro och hjälpa varandra. Läs mer på generalvalues.org.